x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 23 TV's

48 t/m 50 inch OLED TV's

23 televisies
Bent u op zoek naar een 48 of 50 inch OLED TV? 48 en 50 inch OLED televisies hebben enorm veel voordelen, waaronder hun enorm grote kijkhoek, energie-efficiëntie, dunne schermen en een lage responstijd. Er zijn veel 48 inch OLED televisies beschikbaar van de beste merken, waaronder LG, Philips en Sony. Bekijk hieronder alle modellen waar u momenteel uit kunt kiezen.
filter 48 t/m 50 inch OLED TV'sFilter

Keuze uit 48 en 50 inch OLED TV’s van de beste merken

Het kiezen van een 48 of 50 inch OLED TV biedt vele voordelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de enorme kijkhoek, energie-efficiëntie, dunne schermen en lage responstijd. Een ander voordeel van 48 inch OLED televisies is dat ze u de hoogste beeldkwaliteit bieden in een compact formaat.

Dit betekent dat u kunt genieten van dezelfde kristalheldere beelden, intense kleuren en diepe zwarttinten die u van OLED-televisies gewend bent, maar dan in een kleiner formaat dat beter geschikt is voor kleinere kamers of appartementen.

Daarnaast zijn veel 48 inch OLED televisies uitgerust met de nieuwste smart TV-technologieën en functies, waardoor u toegang heeft tot een wereld van online entertainment en veel van uw favoriete streamingdiensten. U kunt uw favoriete films, series en sportwedstrijden bekijken met een resolutie die dichtbij het bioscoopniveau komt, en dat alles vanuit het comfort van uw eigen huis.

48 t/m 50 inch OLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Beige
  • Wit

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 48 t/m 50 inch OLED TV

Op dit moment worden er 23 verschillende 48 t/m 50 inch OLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1086,-. De goedkoopste 48 t/m 50 inch OLED TV die momenteel te vinden is, is de LG OLED48A26LA (2022). Deze is te koop in 6 winkels met een prijs vanaf €699,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken