x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 206 TV's

LG TV's

206 televisies
Op zoek naar een nieuwe LG TV? LG biedt enorm veel televisies aan, waardoor iedere soort gebruiker bij LG terecht kan voor een nieuwe televisie. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een wat kleinere 43 inch LG TV als u een model zoekt voor in een gemiddelde woonkamer. Als u wilt genieten van een prachtige schermkwaliteit, dan is een LG OLED televisie misschien de juiste optie. Bekijk hieronder alle LG TV's van dit moment, en vergelijk deze met elkaar om zo het perfecte model te vinden.
Meer LG TV's

Keuze uit honderden TV’s van LG

LG is één van onze favoriete televisie merken, en dat is niet gek aangezien ze in ieder formaat en iedere prijsklasse geweldige TV’s ontwikkelen. Zo is er voor iedere kamer en voor consumenten met ieder soort budget een geschikte LG televisie te vinden.

Kleinere formaten (24 t/m 43 inch LG TV’s)

Er zijn veel 24 inch en 32 inch LG TV’s te vinden met HD Ready en Full HD resolutie. Deze instapmodellen zijn geschikt voor de gebruikers die af en toe even televisie willen kijken, of misschien willen gamen op hun TV. TV’s met HD Ready resolutie raden we niet aan als u echt alle details wilt zien.

Zoekt u een LG TV met 4K-resolutie, dan is 43 inch het kleinste formaat dat u kunt kiezen. Er zijn veel 43 inch LG TV’s met 4K-resolutie, waarop u uw favoriete films en series in de scherpste kwaliteit kunt bekijken.

Grote formaten LG TV’s (50 t/m 86 inch)

In het aanbod van LG zijn veel grotere formaten te vinden, waaronder 50 inch, 55 inch en 65 inch LG TV’s. Al deze televisies zijn voorzien van een 4K (Ultra HD) resolutie, waarmee u alle details kunt zien tijdens het kijken van uw favoriete film of serie.

Zoekt u een extra grote LG TV voor het bouwen van een thuisbioscoop? Dan kunt u kiezen voor een 77 inch LG TV of 86 inch LG TV. Deze modellen hebben een scherpe resolutie, prachtig scherm en een 100 Hz beeldverversing voor de meest vloeiende beelden.

LG TV’s met OLED scherm

Voor wie echt wilt genieten van de beste beeldkwaliteit, kan er ook nog worden gekozen voor een LG OLED televisie. Deze zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder 48, 55, 65 en 77 inch. Een LG TV met OLED scherm biedt diepe zwartwaardes en een groot contrast tussen donker en licht, wat zorgt voor een nog mooiere kijkervaring.

LG TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs
  • Beige
  • Wit
  • Blauw

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een LG TV

Op dit moment worden er 206 verschillende LG TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1256,46,-. De goedkoopste LG TV die momenteel te vinden is, is de LG 24TQ510S (2022). Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €166,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken