x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 197 TV's

LG Smart TV

197 televisies
Op zoek naar een nieuwe LG smart TV? Smart TV's van LG draaien op het WebOS smart platform. Hierdoor kan uw LG televisie verbinding maken met internet via Wifi, waardoor er veel smart TV functies beschikbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld met één druk op de knop gebruik maken van streamingdiensten zoals Netflix, Spotify en YouTube. Bekijk hieronder alle LG smart TV's waar u uit kunt kiezen.
filter LG Smart TVFilter
Meer LG Smart TV

LG TV’s met smart functies via webOS

Kiest u voor een LG smart TV, dan kunt u gebruik maken van het webOS smart platform. Dit platform heeft enorm veel voordelen, waaronder de eenvoudige toegang tot vele apps als Netflix, YouTube en Disney+.

Daarnaast biedt het webOS smart platform van LG ook de mogelijkheid om spraakopdrachten te geven aan uw televisie via de ingebouwde microfoon in de afstandsbediening. Hierdoor kunt u eenvoudig zoeken naar uw favoriete content of apps, het volume regelen, of zelfs de instellingen van uw televisie aanpassen met uw stem.

Deze Magic Remote werkt ook net even anders dan de gemiddelde afstandsbediening. U kunt namelijk wijzen naar het scherm om opties te selecteren, in plaats van door op knopjes te drukken.

LG Smart TV zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs
  • Beige
  • Wit
  • Blauw

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een LG Smart TV

Op dit moment worden er 197 verschillende LG Smart TV aangeboden met een gemiddelde prijs van €1269,79,-. De goedkoopste LG Smart TV die momenteel te vinden is, is de LG 24TQ510S (2022). Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €166,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken