x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 66 TV's

LG TV's met OLED scherm

66 televisies
Op zoek naar een nieuwe LG TV met OLED-scherm? De OLED beeldtechniek is erg populair onder consumenten, omdat televisies met OLED-scherm diepe zwartwaardes en een groot contrast tussen donker en licht kunnen tonen. LG heeft OLED TV's in het assortiment van vele maten, zoals 48 inch, 55 inch en 65 inch. Bekijk en vergelijk hieronder alle LG OLED TV's van dit moment.
filter LG TV's met OLED schermFilter
Meer LG TV's met OLED scherm

LG OLED TV’s bieden een uitstekende beeldkwaliteit

Een OLED TV van LG biedt een uitstekende beeldkwaliteit dankzij de OLED-technologie, waarbij elke pixel individueel kan worden in- en uitgeschakeld voor een ongekend contrast en helderheid. Dit resulteert in diepere zwarttinten, heldere kleuren en een breder kleurenbereik dan traditionele LCD-LED TV’s.

Ook bieden OLED TV's van LG een bredere kijkhoek zonder verlies van kleur of contrast, waardoor het ideaal is voor gezinnen die samen televisie kijken. Bovendien zijn OLED TV's over het algemeen dunner en lichter dan de gemiddelde televisie wat ze een mooi uiterlijk geeft. Dit maakt ze ideaal voor huiskamers en kamers waarin het visuele aspect een belangrijke rol speelt.

LG TV's met OLED scherm zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart
  • Beige
  • Wit
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een LG TV met OLED scherm

Op dit moment worden er 66 verschillende LG TV's met OLED scherm aangeboden met een gemiddelde prijs van €2403,24,-. De goedkoopste LG TV met OLED scherm die momenteel te vinden is, is de LG OLED65C16LA (2021). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €417,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken