x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 28 TV's

LG NanoCell TV's

28 televisies
Op zoek naar een LG NanoCell televisie? Een TV met NanoCell-technologie maakt gebruik van nanodeeltjes op een LED-paneel. Op deze manier worden er doffe kleuren uit het scherm gefilterd, zodat u kunt genieten van veel mooiere kleuren. Vergelijk hieronder meerdere LG NanoCell TV's van verschillende formaten.
filter LG NanoCell TV'sFilter

Veel high-end LG NanoCell TV’s om uit te kiezen

Een van de belangrijkste kenmerken van LG NanoCell televisies is de NanoCell-technologie. Dit is een geavanceerde technologie die gebruik maakt van nanodeeltjes om kleuren nauwkeuriger weer te geven. Hierdoor zien kleuren er levendiger uit, en zijn details beter zichtbaar. Bovendien zorgt deze technologie ervoor dat de kleuren er vanuit verschillende hoeken nog steeds goed uitzien.

LG NanoCell televisies zijn ook uitgerust met de nieuwste HDR-formaten, zoals Dolby Vision en HDR10+. Hierdoor wordt de helderheid en het contrast van het beeld verbeterd, waardoor u meer details kunt zien, zelfs in donkere scènes.

Wat betreft het geluid, hebben LG NanoCell televisies ook indrukwekkende prestaties. De meeste modellen hebben ingebouwde luidsprekers die een krachtig en meeslepend geluid bieden. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met AI Sound Pro-technologie die het geluid optimaliseert op basis van de inhoud die u bekijkt.

Daarnaast zijn LG NanoCell TV’s ook beschikbaar in vele formaten. Voor een wat kleinere kamer kiest u bijvoorbeeld voor een 43 of 50 inch model, en voor uw thuisbioscoop heeft u de keuze om zelfs voor een 86 inch LG TV te kiezen.

LG NanoCell TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een LG NanoCell TV

Op dit moment worden er 28 verschillende LG NanoCell TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €802,71,-. De goedkoopste LG NanoCell TV die momenteel te vinden is, is de LG 43NANO766QA (2022). Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €429,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken