x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Aanbevolen voor
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Bekijk 7 TV's

LG TV's met 8K-scherm

7 televisies
Op zoek naar een LG TV met 8K resolutie? Televisies van LG met 8K beeldscherpte kunnen ook de scherpste beelden tonen als u 8K content wilt kijken. Momenteel is er nog niet veel 8K content beschikbaar, maar met een kwalitatieve 8K TV van LG bent u in ieder geval goed voorbereid op de toekomst. Bekijk en vergelijk hieronder alle LG televisies met 8K resolutie.
filter LG TV's met 8K-schermFilter

8K LG TV’s bieden een haarscherpe kwaliteit

Kiest u voor een LG TV met 8K-resolutie, dan bent u voorbereid op de toekomst. Er zal in de komende tijd steeds meer 8K-content beschikbaar komen, en de enige manier om dit te kijken is met een televisie die dit ook ondersteunt. Als u nu al kiest voor een 8K TV van LG, dan betekent dit niet dat u hem nu niet kunt gebruiken. Content die momenteel gestreamd wordt in 4K, zult u ook in 4K kunnen bekijken. Wanneer er bij bepaalde streamingdiensten over wordt gestapt op 8K, zult u dit direct kunnen kijken.

LG TV's met 8K-scherm zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een LG TV met 8K-scherm

Op dit moment worden er 7 verschillende LG TV's met 8K-scherm aangeboden met een gemiddelde prijs van €7907,-. De goedkoopste LG TV met 8K-scherm die momenteel te vinden is, is de LG 65NANO966PA (2021). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €647,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken