x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 11 TV's

86 inch LG TV's

11 televisies
Op zoek naar een 86 inch LG TV? LG heeft veel 86 inch televisies welke allemaal geschikt zijn voor in een thuisbioscoop. Ze bevatten allemaal geweldige specificaties, waaronder een 100 Hz verversingssnelheid, 10 bit paneel voor de mooiste kleuren en ondersteuning van meerdere HDR types. Bekijk hieronder alle 86 inch televisies die LG momenteel aanbiedt.
filter 86 inch LG TV'sFilter

Maak uw eigen thuisbioscoop met een 86 inch LG TV

Wie op zoek is naar een televisie om een echte thuisbioscoop te maken, kan terecht bij de 86 inch televisies van Philips. U heeft hierbij de keuze uit vele beeldtechnieken, zoals QNED, NanoCell en meer. Alle 86 inch LG TV’s zijn voorzien van 4K-resolutie waarmee u al uw films en series in de scherpste kwaliteit kunt bekijken.

Om het meeste uit uw televisie te halen raden we aan om te kiezen voor een 100 Hz beeldverversing. Hierdoor kunt u TV kijken met 100 beelden per seconde, wat voor een vloeiendere kijkervaring zorgt ten opzichte van 50 Hz modellen. Kies daarnaast voor een 10 bit paneel om te genieten van maar liefst een miljard kleurtinten.

86 inch LG TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 86 inch LG TV

Op dit moment worden er 11 verschillende 86 inch LG TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1681,09,-. De goedkoopste 86 inch LG TV die momenteel te vinden is, is de LG 86UQ80006LB (2022). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €1277,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken