x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 14 TV's

77 inch LG TV's

14 televisies
Op zoek naar een 77 inch LG TV? LG biedt veel 77 inch televisies aan met OLED scherm. Met al deze televisies ervaart u de diepste zwartwaarden, een groot contrast tussen helder en licht, en ook een grote kijkhoek. 77 inch LG televisies zijn geschikt voor in iedere thuisbioscoop, dus bekijk hieronder alle modellen en vergelijk om uw keuze te maken.
filter 77 inch LG TV'sFilter

Veel 77 inch LG TV’s met OLED-scherm om uit te kiezen

Een 77 inch LG televisie is geschikt voor in iedere thuisbioscoop. Vanwege het grote 77 inch scherm en 4K resolutie kunt u genieten van haarscherp beeld. De meeste modellen zijn voorzien van een 100 Hz verversingssnelheid, waarmee u geniet van de meest vloeiende beelden zonder enige hapering.

Alle 77 inch LG TV’s zijn voorzien van een OLED scherm. LG TV’s met OLED scherm staan er om bekend dat ze de diepste zwartwaarden kunnen tonen, en het sterkste contrast bieden tussen donker en licht. Hierdoor ziet u zelfs in lichte en donkere delen van het beeld nog alle details.

Daarnaast draaien alle 77 inch LG TV’s op het webOS smart platform. Dit platform stuurt u eenvoudig aan door naar de TV te wijzen met de LG Magic Remote. Binnen webOS heeft u daarnaast toegang tot vele apps, waaronder Netflix, Spotify en YouTube.

77 inch LG TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 77 inch LG TV

Op dit moment worden er 14 verschillende 77 inch LG TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €2961,93,-. De goedkoopste 77 inch LG TV die momenteel te vinden is, is de LG OLED77A19LA (2021). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1645,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken