x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 17 TV's

75 inch LG TV's

17 televisies
Op zoek naar een 75 inch televisie van LG? Als u een televisie zoekt voor uw thuisbioscoop, dan biedt LG hier meerdere 75 inch modellen voor aan. Kies voor een 10 bit paneel als u naast een scherp beeld ook levendige kleuren in uw scherm wilt zien. Een 100 Hz verversingssnelheid is een aanrader als u graag vloeiende beelden heeft. Bekijk hieronder welke 75 inch LG TV's er vandaag beschikbaar zijn.
filter 75 inch LG TV'sFilter

75 inch LG televisies met verschillende specs

Er zijn veel verschillende 75 inch LG televisies verkrijgbaar, welke allemaal erg op elkaar lijken. Toch verschillen ze allemaal op één of andere manier van elkaar. Ze zijn allemaal voorzien van een 4K-resolutie, waarmee u al uw content in de scherpste kwaliteit kunt kijken. Ze draaien ook allemaal op het webOS smart platform, waardoor u toegang hebt tot vele apps zoals Netflix, Disney+ en Spotify.

Voor de mooiste kleuren, kunt u kiezen voor een 10 bit paneel. Deze ondersteunt meer dan een miljard kleurtinten, in tegenstelling tot het 8 bit paneel die er 17 miljoen ondersteunt. Hierdoor wordt een blauwe lucht bijvoorbeeld getoond in verschillende tinten blauw, in plaats van maar één of enkele tinten blauw.

Bij 75 inch LG TV’s heeft u ook nog de keuze uit een 50 Hz of 100 Hz verversingssnelheid. De hoeveelheid Hertz die een scherm heeft, staat voor hoe vaak hij per seconde een nieuw beeld kan tonen. Een 100 Hz televisie toont dus meer beelden per seconde, en zal dus een vloeiendere kijkervaring bieden.

75 inch LG TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 75 inch LG TV

Op dit moment worden er 17 verschillende 75 inch LG TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1381,76,-. De goedkoopste 75 inch LG TV die momenteel te vinden is, is de LG 75UR76006LL (2023). Deze is te koop in 7 winkels met een prijs vanaf €749,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken