x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 3 TV's

70 inch LG TV's

3 televisies
Op zoek naar een 70 inch televisie van LG? Alle 70 inch TV's van LG hebben een 4K Ultra HD resolutie waardoor u de scherpste beeldkwaliteit ervaart. Wilt u genieten van de mooiste kleuren? Dan heeft u ook de keuze uit een LG NanoCell TV, welke gebruik maakt van een speciale techniek die doffe kleuren uit het scherm filtert. Bekijk hieronder alle 70 inch LG TV's waar u uit kunt kiezen.
filter 70 inch LG TV'sFilter

Keuze uit een aantal 70 inch LG TV’s

Als u op zoek bent naar een grote LG televisie, is 70 inch een prima formaat. Alle 70 inch LG TV’s hebben een 4K-resolutie welke zorgt voor het tonen van de scherpste beelden. Hierdoor kunt u alle details zien tijdens het kijken van uw favoriete film of sportwedstrijd.

Het aanbod aan 70 inch LG televisies is echter niet groot, omdat 70 inch geen populair formaat is onder TV-fabrikanten. Mocht u een soortgelijke maat ook goed vinden en hier de ruimte voor hebben, is een 65 inch LG TV of 75 inch LG TV ook nog een optie. Binnen deze formaten zijn namelijk een stuk meer modellen te vinden.

70 inch LG TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 70 inch LG TV

Op dit moment worden er 3 verschillende 70 inch LG TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €780,-. De goedkoopste 70 inch LG TV die momenteel te vinden is, is de LG 70UR80006LJ (2023). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €649,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken