x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 46 TV's

55 inch LG TV's

46 televisies
Op zoek naar een 55 inch TV van LG? 55 inch is het populairste formaat van LG, waar altijd wel tientallen modellen van te vinden zijn. U heeft ook de keuze uit modellen met OLED-scherm als u wilt genieten van diepe zwartwaarden en een groot contrast. Bekijk hieronder alle 55 inch televisies die LG op dit moment aanbiedt.
filter 55 inch LG TV'sFilter
Meer 55 inch LG TV's

Op zoek naar een 55 inch TV van LG?

LG biedt veel 55 inch televisies aan, welke erg populair zijn onder de consument. Vanwege het grote aanbod zijn er veel verschillende soorten om uit te kiezen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een 55 inch LG TV met 4K-resolutie, voor het kijken van films en series in haarscherpe kwaliteit.

Alle 55 inch smart TV’s van LG draaien op het webOS smart platform. Dit platform biedt een groot aantal apps aan die u met één druk op de knop kunt openen. Hier zijn veel populaire apps in te vinden, waaronder Netflix, YouTube, Spotify en Google Play.

55 inch LG TV’s met OLED-scherm

Is een LED-LCD scherm niet voldoende en wilt u genieten van de allerbeste beeldkwaliteit die een 55 inch LG televisie te bieden heeft. Dan heeft u de keuze om te kiezen voor een 55 inch LG TV met OLED-scherm. Deze modellen leveren een ongekend contrast en mooie helderheid. Hierdoor ervaart u diepe zwarttinten, rijkere kleuren en nog veel meer

55 inch LG TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart
  • Beige
  • Grijs
  • Wit
  • Blauw

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 55 inch LG TV

Op dit moment worden er 46 verschillende 55 inch LG TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €757,17,-. De goedkoopste 55 inch LG TV die momenteel te vinden is, is de LG 55UQ70006LB (2022). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €370,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken