x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 18 TV's

50 inch LG TV's

18 televisies
Op zoek naar een 50 inch TV van LG? Alle 50 inch TV's van LG hebben 4K-resolutie en draaien op webOS, waardoor u gebruik kunt maken van spraakbesturing en toegang hebt tot apps als Netflix, Disney+ en Spotify. Vergelijk hieronder alle 50 inch LG smart TV's en kijk welke het beste bij u past.
filter 50 inch LG TV'sFilter

Kiest u voor een 50 inch LG smart TV?

Er is een groot aanbod aan 50 inch LG smart TV’s met 4K-resolutie. Al deze modellen zorgen voor een haarscherpe beeldkwaliteit, waardoor u nóg meer kunt genieten van uw favoriete films en series. Bijna alle modellen ondersteunen daarnaast HDR10+, waardoor u kunt genieten van de mooiste kleurweergave dankzij dynamische metadata.

50 inch televisies van LG hebben daarnaast ook veel smart functies. Alle modellen zijn voorzien van het webOS smart platform, waarmee u bijvoorbeeld eenvoudig toegang heeft tot vele streamingapps zoals Netflix, Spotify en Disney+. Als u een LG Magic Remote heeft, kunt u gewoon naar de televisie wijzen om opties te selecteren.

50 inch LG TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 50 inch LG TV

Op dit moment worden er 18 verschillende 50 inch LG TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €550,61,-. De goedkoopste 50 inch LG TV die momenteel te vinden is, is de LG 50UP75006LF (2021). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €410,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken