x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Aanbevolen voor
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 182 TV's

LG 4K TV's

182 televisies
Op zoek naar een LG televisie met 4K-resolutie? LG heeft veel 4K TV's in hun assortiment, waaronder veel modellen van de populairste maten zoals 43 inch, 55 inch en 65 inch. Al deze televisies hebben een haarscherpe beeldkwaliteit, waardoor u nog meer kunt genieten van een film of serie. Bekijk hieronder welke LG televisies met 4K-resolutie er beschikbaar zijn, en vind zo welke het beste bij u past.
filter LG 4K TV'sFilter
Meer LG 4K TV's

Groot aanbod aan LG TV’s met 4K-resolutie

Er is een enorm groot aanbod aan LG 4K televisies te vinden, waardoor u enorm veel keuze hebt qua formaat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een 43 inch LG TV met 4K scherm, of een grote 86 inch LG televisie met 4K resolutie. Hierdoor is er voor ieder type gebruiker en iedere kamergrootte wel een passend model te vinden.

Als u wat meer budget heeft, kunt u overwegen om te kiezen voor een LG OLED TV met 4K-resolutie. Dankzij het OLED-scherm zult u een groot contrast hebben tussen donker en licht, en ziet u ook de diepste zwartwaarden. In combinatie met de 4K-resolutie zult u hierop een nog mooiere kijkervaring hebben.

LG 4K TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Grijs
  • Zwart
  • Beige
  • Wit
  • Blauw

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een LG 4K TV

Op dit moment worden er 182 verschillende LG 4K TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1095,46,-. De goedkoopste LG 4K TV die momenteel te vinden is, is de LG 43UR80006LJ (2023). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €322,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken