x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Bekijk 20 TV's

43 inch LG TV's

20 televisies
Bent u op zoek naar een 43 inch TV van LG? LG heeft veel 4K TV's in hun aanbod, welke allemaal betaalbaar zijn en draaien op het webOS smart platform. Mocht u wat minder budget hebben, kunt u alsnog kiezen voor een Full HD model. Vergelijk hieronder alle 43 inch TV's van LG om te kijken welke het beste bij u past.
filter 43 inch LG TV'sFilter

43 inch LG televisies erg populair

43 inch is één van de populairste TV-formaten van LG, en dat is niet gek aangezien er een groot aanbod in te vinden is. Er zijn veel modellen te vinden met een 4K (Ultra HD) resolutie, waarmee u al uw favoriete films, series en sportwedstrijden in de scherpste kwaliteit kunt zien.

Alle 43 inch televisies van LG bieden smart functies door middel van het webOS smart platform. Hierdoor heeft u met één druk op de knop toegang tot talloze apps, waaronder de populaire Netflix, YouTube en zelfs Spotify.

Als u wilt genieten van de mooiste kleurweergave, dan raden we aan om te kiezen voor een 43 inch LG TV met 10 bit paneel. Hierdoor geniet u van 1 miljard kleuren in plaats van 17 miljoen bij een 8 bit paneel, waardoor alles er veel levendiger uit ziet.

43 inch LG TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Wit
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 43 inch LG TV

Op dit moment worden er 20 verschillende 43 inch LG TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €411,75,-. De goedkoopste 43 inch LG TV die momenteel te vinden is, is de LG 43UQ76906 (2021). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €350,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken