x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Beschikbare apps
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 5 TV's

32 inch LG TV's

5 televisies
Op zoek naar een 32 inch LG TV? U heeft bij 32 inch LG TV's beide de keuze uit Full HD en HD Ready resolutie. Alhoewel HD Ready televisies goedkoper zijn, is het verschil met Full HD erg merkbaar en raden we altijd aan hiervoor te kiezen. Bekijk hieronder alle 32 inch LG televisies die vandaag worden aangeboden.
filter 32 inch LG TV'sFilter

32 inch LG televisies in verschillende resoluties

Wat bij 32 inch televisies van LG erg leuk is, is dat u de keuze heeft uit verschillende resoluties. Afhankelijk van uw budget kunt u kiezen voor een Full HD of HD Ready model. We raden bij 32 inch altijd aan om te kiezen voor Full HD, omdat HD Ready televisies met 32 inch formaat vaak een wat korrelig beeld hebben. Daarnaast zit er niet veel verschil in prijs tussen een 32 inch LG TV met Full HD of HD Ready resolutie.

Mocht u het allerscherpste beeld willen hebben, dan is het verstandig om te kiezen voor een 4K resolutie. Er zijn echter geen 32 inch televisies van LG die een 4K-resolutie bieden. U kunt eventueel nog tussen de 43 inch LG TV’s kijken als u hier de ruimte voor heeft.

Alle 32 inch LG smart TV’s zijn voorzien van het webOS smart platform. Dit smart platform stuurt u eenvoudig aan met de Magic Remote, waarmee u eenvoudig door het menu en uw apps kunt navigeren. Enkele apps die worden ondersteund door webOS zijn Netflix, Apple TV en Disney+.

32 inch LG TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Wit

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 32 inch LG TV

Op dit moment worden er 5 verschillende 32 inch LG TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €228,-. De goedkoopste 32 inch LG TV die momenteel te vinden is, is de LG 32LQ63006LA (2022). Deze is te koop in 11 winkels met een prijs vanaf €197,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken