x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 3 TV's

28 inch LG TV's

3 televisies
Op zoek naar een 28 inch LG TV? 28 inch televisies van LG zijn erg populair, vooral vanwege hun betaalbaarheid en webOS smart platform. Alle 28 inch TV's van LG bevatten een HD Ready resolutie waarmee u alles scherp en duidelijk kunt zien. Bekijk hieronder alle 28 inch televisies die LG op dit moment te bieden heeft.
filter 28 inch LG TV'sFilter

LG smart TV’s van 28 inch formaat

LG heeft een groot aanbod aan kleinere smart TV’s met 28 inch formaat. Al deze modellen draaien op webOS, waarmee u toegang heeft to populaire apps zoals Netflix, Spotify, YouTube en Disney+. Al deze apps opent u met één druk op de knop, waardoor LG erg populair is op het gebied van 28 inch televisies.

Alle modellen zijn voorzien van een HD Ready (720p) beeldkwaliteit, wat niet de allerbeste beeldscherpte biedt. Als u liever een Full HD scherm heeft, moet u even tussen het aanbod van 32 inch LG TV’s zoeken (als u daar de ruimte voor heeft). Hier staan namelijk meer modellen tussen met een Full HD beeld.

Het grote voordeel aan een 28 inch TV van LG is dat ze allemaal betaalbaar zijn. Voor minder dan €250 heeft u al een model in huis met prachtig LED scherm, mooi design en toegang tot webOS.

28 inch LG TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Wit

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 28 inch LG TV

Op dit moment worden er 3 verschillende 28 inch LG TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €262,33,-. De goedkoopste 28 inch LG TV die momenteel te vinden is, is de LG 28TQ515S-WZ (2022). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €239,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken