x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Introductiejaar
Beschikbare apps
Aansluitingen
Energieklasse
Bekijk 3 TV's

24 inch LG TV's

3 televisies
Op zoek naar een 24 inch LG televisie? LG biedt meerdere 24 inch televisies aan voor een lage prijs. Deze TV's hebben een HD Ready (720p) beeldscherpte, waarmee u op een 24 inch TV alles duidelijk kunt zien. Ondanks dat deze televisies zo klein zijn, draaien ze allemaal op het webOS smart platform waarmee u toegang hebt tot apps als Netflix en YouTube. Bekijk hieronder alle 24 inch LG TV's die vandaag worden aangeboden.
filter 24 inch LG TV'sFilter

24 inch LG televisies populair onder de consument

Bent u op zoek naar een 24 inch televisie van hoge kwaliteit? LG biedt een uitgebreide collectie aan van 24 inch televisies die perfect zijn voor uw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte. Met de nieuwste technologieën bieden de LG televisies een scherp en helder beeld met levendige kleuren en diepe zwartwaarden.

De 24 inch LG televisies zijn compact en gemakkelijk te plaatsen op elke gewenste locatie. Of u nu wilt genieten van uw favoriete programma's, films in uw slaapkamer of tijdens uw werkuren op kantoor, LG heeft het perfecte model voor u.

De meeste LG 24 inch televisies zijn uitgerust met smart functionaliteit, wat betekent dat u kunt genieten van uw favoriete streamingdiensten zoals Netflix, Hulu, en Amazon Prime Video rechtstreeks op uw televisie. Bovendien bieden de televisies meerdere aansluitingsmogelijkheden, waaronder HDMI en USB, waardoor u al uw randapparatuur kunt aansluiten.

Of u nu op zoek bent naar een betaalbare televisie voor uw slaapkamer, een stijlvolle aanvulling voor uw kantoor, of gewoon een compacte televisie voor dagelijks gebruik, LG heeft de perfecte 24 inch televisie voor u.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 24 inch LG TV

Op dit moment worden er 3 verschillende 24 inch LG TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €198,-. De goedkoopste 24 inch LG TV die momenteel te vinden is, is de LG 24TQ510S (2022). Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €166,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken