x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Merken
+ Toon alle merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 190 TV's

Goedkope Smart TV's (onder €300)

190 televisies
Op zoek naar een goedkope TV? Ook voor de consument met wat minder budget is er een prima televisie te vinden in bijna ieder formaat. Of u nu een mooi model van Samsung of Philips zoekt, wij hebben hieronder alle smart TV's verzameld die momenteel te koop zijn voor maximaal €300.
Meer Goedkope Smart TV's (onder €300)

Veel goedkope TV’s van bijna ieder merk

Welk merk u ook zoekt of wat uw budget ook is, er is altijd wel een goedkope TV te vinden die bij u past. Zo worden er bijvoorbeeld veel TV’s van Salora aangeboden voor een lage prijs, van 24 t/m 43 inch. De meeste goedkope 43 inch TV’s hebben zelfs een 4K resolutie, wat u niet zou verwachten voor onder de €300.

De meeste goedkope TV’s zullen draaien op het Android smart platform. Deze biedt toegang tot vele apps zoals Netflix, Videoland en Spotify. Daarnaast hebben alle goedkope TV’s die op Android draaien een ingebouwde Chromecast, waarmee u makkelijk kunt streamen naar uw TV.

Goedkope Smart TV's (onder €300) zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Wit

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Goedkope Smart TV (onder €300)

Op dit moment worden er 190 verschillende Goedkope Smart TV's (onder €300) aangeboden met een gemiddelde prijs van €223,07,-. De goedkoopste Goedkope Smart TV (onder €300) die momenteel te vinden is, is de NIKKEI NH3214 (2021). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €79,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken