x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 52 TV's

Goedkope OLED TV's

52 televisies
Op zoek naar een goedkope OLED TV? Als u wilt genieten van de mooiste beeldkwaliteit en realistische kleuren, dan kiest u voor OLED. Het enige nadeel is dat OLED TV's vaak peperduur zijn, waardoor de gemiddelde gebruiker hier nooit voor kan kiezen. Wij hebben hieronder de goedkoopste OLED TV's verzameld die op dit moment te verkrijgen zijn.
filter Goedkope OLED TV'sFilter
Meer Goedkope OLED TV's

Keuze uit meerdere betaalbare OLED TV’s

Als u wat minder budget heeft maar alsnog wilt genieten van alle voordelen die een OLED-scherm met zich meebrengt, dan zijn er verschillende goedkope OLED TV’s om uit te kiezen. Hierbij heeft u de keuze uit veel high-end merken, zoals LG, Philips en Sony.

Echter zult u onder de €1000 niet veel OLED TV’s vinden, puur omdat de technologie het duur maakt om een OLED TV te produceren. De OLED TV’s die beschikbaar zijn voor onder de €1000 zullen vaak wat kleinere formaten zijn, zoals 48 of 55 inch.

Goedkope OLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Beige
  • Wit

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Goedkope OLED TV

Op dit moment worden er 52 verschillende Goedkope OLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €972,33,-. De goedkoopste Goedkope OLED TV die momenteel te vinden is, is de LG OLED65C16LA (2021). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €417,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken