x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
+ Toon alle merken
Aanbevolen voor
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 70 TV's

Goedkope 55 inch Smart TV's

70 televisies
Op zoek naar een goedkope 55 inch TV? Er zijn veel betaalbare 55 inch smart TV's te koop voor de gebruikers die wat minder te besteden hebben. Zelfs al zijn ze aan de goedkope kant, heeft u alsnog keuze uit de meest betrouwbare merken zoals LG, Samsung en Philips. Bekijk en vergelijk hieronder alle goedkope 55 inch TV's die vandaag te verkrijgen zijn.
filter Goedkope 55 inch Smart TV'sFilter
Meer Goedkope 55 inch Smart TV's

Groot aanbod aan goedkope 55 inch smart TV’s

Zoekt u een goedkope 55 inch TV? Dan heeft u de keuze uit tientallen modellen voor minder dan €500. U kunt zelfs kiezen voor een goedkope 55 inch QLED TV van goede merken als Salora of TCL. Alle goedkope 55 inch TV’s zijn voorzien van 4K (UHD) resolutie. Hiermee kijkt u al uw films en sportwedstrijden in de scherpste kwaliteit, en ziet u zelfs de kleinste details in iedere scène van een serie.

Als u wilt genieten van de meest realistische kleurweergave, kies dan voor een goedkope 55 inch TV met 10 bit paneel. Deze kan namelijk ruim een miljard kleuren weergeven, wat de beelden een stuk levendiger maakt.

Goedkope 55 inch Smart TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Grijs
  • Zilver
  • Blauw

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Goedkope 55 inch Smart TV

Op dit moment worden er 70 verschillende Goedkope 55 inch Smart TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €450,63,-. De goedkoopste Goedkope 55 inch Smart TV die momenteel te vinden is, is de Samsung Crystal UHD 55AU7040 (2021). Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €224,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken