x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
+ Toon alle merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 65 TV's

Goedkope 50 inch Smart TV's

65 televisies
Op zoek naar een goedkope 50 inch TV? Er zijn veel 50 inch smart TV's beschikbaar voor onder de €400, waardoor consumenten met wat minder budget ook een prachtig exemplaar kunnen scoren. Alle goedkope 50 inch TV's hebben 4K resolutie waardoor u er de scherpste beelden mee kunt kijken. Bekijk hieronder welke betaalbare 50 inch televisies er vandaag te verkrijgen zijn.
filter Goedkope 50 inch Smart TV'sFilter
Meer Goedkope 50 inch Smart TV's

Goedkope 50 inch TV’s voor consumenten met minder budget

Heeft u wat minder budget? Dan zijn er altijd nog tientallen betaalbare 50 inch TV’s om uit te kiezen. Voor onder de €450 heeft u de keuze uit veel mooie modellen met 4K resolutie, van merken als Samsung, Sharp, Toshiba en LG. Als u wilt gamen op uw goedkope 50 inch TV, let er dan ook op dat hij een lage input lag heeft voor minder vertraging tussen uw input en het tonen van de acties op het scherm.

Alle goedkope 50 inch smart televisies draaien daarnaast op een smart platform, waardoor u kunt genieten van verschillende smart functies. Zo heeft u eenvoudig toegang tot vele streamingapps, en kunt u op sommige 50 inch TV’s met één druk op de knop content streamen vanaf uw smartphone.

Goedkope 50 inch Smart TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Goedkope 50 inch Smart TV

Op dit moment worden er 65 verschillende Goedkope 50 inch Smart TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €396,25,-. De goedkoopste Goedkope 50 inch Smart TV die momenteel te vinden is, is de NIKKEI NU5018S (2020). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €249,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken