x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
+ Toon alle merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 63 TV's

Goedkope 32 inch Smart TV's

63 televisies
Op zoek naar een goedkope 32 inch smart TV? Ook voor de consument die wat minder te besteden heeft zijn er veel 32 inch TV's beschikbaar van goede merken zoals Samsung, Philips en Salora. Tussen de goedkope 32 inch TV's staan zelfs veel modellen met Full HD (1080p) resolutie, waardoor u kunt genieten van de allerscherpste beelden. Bekijk hieronder alle betaalbare 32 inch TV's die vandaag te verkrijgen zijn.
filter Goedkope 32 inch Smart TV'sFilter
Meer Goedkope 32 inch Smart TV's

Keuze uit veel goedkope 32 inch TV’s

De meeste 32 inch TV’s zijn al niet heel duur, maar zelfs onder de €250 zijn tientallen modellen te vinden. Al deze televisies draaien op een smart platform waardoor u kunt genieten van veel extra functies zoals eenvoudige toegang tot veel streamingdiensten.

U zou het misschien niet verwachten, maar er zijn zelfs veel goedkope 32 inch Full HD TV’s te vinden. Deze zijn een stuk scherper dan 32 inch TV’s met HD Ready resolutie, waardoor u alle details in een film of serie kunt zien.

Op sommige goedkope 32 inch TV’s is het zelfs mogelijk om te gamen. Hiervoor moet de televisie een input lag hebben van maximaal 10 ms om haperingen te voorkomen.

Goedkope 32 inch Smart TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Goedkope 32 inch Smart TV

Op dit moment worden er 63 verschillende Goedkope 32 inch Smart TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €202,67,-. De goedkoopste Goedkope 32 inch Smart TV die momenteel te vinden is, is de Samsung The Frame 32LS03B (2023). Deze is te koop in 9 winkels met een prijs vanaf €50,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken