x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Merken
+ Toon alle merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 264 TV's

Android TV's

264 televisies
Op zoek naar een televisie met Android TV smart platform? Veel televisies draaien op Android TV, waardoor u veel keuze heeft als het gaat om formaat. Als het gaat om Android TV's heeft u ook de keuze uit enorm veel goede merken, waaronder Philips, Sony, Panasonic en Salora. Al deze televisies bieden de geweldige functies die Android TV beschikbaar heeft.
Meer Android TV's

Voordelen van een Android TV

Televisies met het Android TV smart platform zijn razendpopulair, en dat is niet gek aangezien hij enorm veel goede eigenschappen heeft. Allereerst heeft u toegang tot enorm veel apps. Standaard kunt u gebruik maken van apps zoals Netflix, Videoland en YouTube, maar dankzij toegang tot de Play Store kunt u honderden andere apps en games downloaden voor gebruik op uw televisie.

Daarnaast hebben alle Android TV’s ook een ingebouwde Chromecast, waarmee u vanaf ieder mobiel apparaat content kunt streamen naar uw televisie. Dankzij spraakbediening via Google Assistant kunt u uw televisie ook nog aansturen met spraakopdrachten.

Android TV’s in allerlei formaten

Als u op zoek gaat naar een Android TV, dan heeft u de keuze uit enorm veel formaten. Heeft u een kleinere kamer, dan kiest u bijvoorbeeld voor een 24 inch Android TV. Als u juist veel ruimte heeft voor een grote televisie, dan kunt u kiezen voor een 65 inch Android TV. Hoe groot de maat ook is die u zoekt, er is altijd wel een Android TV te vinden die daar goed bij past.

Android TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Android TV

Op dit moment worden er 264 verschillende Android TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €739,12,-. De goedkoopste Android TV die momenteel te vinden is, is de Finlux FLH3235ANDROID (2021). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €139,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken