x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Merken
+ Toon alle merken
Aanbevolen voor
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 1054 TV's

Televisies met 4K-resolutie

1054 televisies
Op zoek naar een nieuwe 4K TV? Tegenwoordig is 4K toch wel de standaard binnen een televisie. Dit is de reden dat u de keuze heeft uit 4K TV's van enorm veel merken, waaronder LG, Philips en Samsung. 4K televisies bieden een geweldige beeldkwaliteit vanwege hun grote aantal pixels, maar liefst vier keer zo veel als een Full HD scherm. Vergelijk hieronder honderden televisies met 4K-resolutie, en kom er achter welk model het beste bij u past.
Meer Televisies met 4K-resolutie

4K TV’s van alle merken en groottes

Aangezien tegenwoordig bijna iedere televisie groter dan 43 inch een 4K-resolutie heeft, kunt u kiezen uit enorm veel merken. Kies bijvoorbeeld voor een 50 inch 4K TV van Samsung, of een 75 inch 4K TV van LG. Qua combinatie van formaat en merk kunt u eigenlijk alle combinaties maken, er is altijd wel een geschikte 4K TV te vinden.

Hoeveel beter is 4K dan Full HD (1080p)?

4K (2160p) is vier keer zo gedetailleerd als Full HD (1080p). Dit komt doordat 4K vier keer zoveel pixels heeft als Full HD. Hierdoor hebben 4K TV’s een veel scherper beeld, wat u merkt bij televisies boven de 43 inch. Dit is de reden dat bijna alle TV’s boven de 43 inch tegenwoordig een 4K resolutie hebben, en de prijs van basismodellen valt ook altijd nog mee.

Televisies met 4K-resolutie zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs
  • Wit
  • Blauw
  • Beige

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Televisie met 4K-resolutie

Op dit moment worden er 1054 verschillende Televisies met 4K-resolutie aangeboden met een gemiddelde prijs van €992,79,-. De goedkoopste Televisie met 4K-resolutie die momenteel te vinden is, is de Samsung The Frame 32LS03B (2023). Deze is te koop in 9 winkels met een prijs vanaf €50,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken