x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 50 TV's

85 inch 4K TV's

50 televisies
Bent u op zoek naar een nieuwe 85 inch TV met 4K-resolutie? Een 85 inch 4K televisie is een uitstekende keuze als u uw huiskamer om wilt toveren tot een echte thuisbioscoop. U heeft de keuze uit veel verschillende modellen, waaronder ook 85 inch 4K TV's met 10 bit paneel welke de mooiste kleuren kunnen weergeven. Vergelijk hieronder alle 85 inch televisies met 4K-resolutie die momenteel te verkrijgen zijn.
filter 85 inch 4K TV'sFilter
Meer 85 inch 4K TV's

Veel luxe 85 inch TV’s met 4K resolutie om uit te kiezen

Als u een luxe 85 inch televisie zoekt met 4K-resolutie, bent u hier aan het juiste adres. Alle televisies die wij verzamelen zijn voorzien van 4K-resolutie, waardoor u hiermee kunt genieten van de scherpste beelden. Hierdoor kunt u zelfs de kleinste details zien tijdens het kijken van een film of serie.

Aangezien er veel verschillende merken van 85 inch 4K TV’s zijn om uit te kiezen, heeft u ook de keuze uit meerdere smart platforms. Zo hebben modellen van Samsung het Tizen smart platform, en die van Sony draaien op Google TV. Elk smart platform heeft ondersteuning voor andere streamingdiensten, zoals Netflix en Videoland. Als u weet welke apps u vooral gaat gebruiken, kunt u hierop filteren aan de linkerkant van de televisies.

85 inch 4K TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 85 inch 4K TV

Op dit moment worden er 50 verschillende 85 inch 4K TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €2232,88,-. De goedkoopste 85 inch 4K TV die momenteel te vinden is, is de Samsung UE85CU7190 (2023). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1244,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken