x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 101 TV's

75 inch 4K TV's

101 televisies
Op zoek naar een nieuwe 75 inch TV met 4K-resolutie? Wanneer u kiest voor een 75 inch 4K TV, dan kunt u genieten van de scherpste beelden op een grote televisie. Hierdoor geniet u nog meer van uw favoriete sport, en kunt u er ook op gamen als u kiest voor een lage input lag. Bekijk hieronder verschillende 75 inch 4K TV's van de beste merken als Sony, LG en Samsung.
filter 75 inch 4K TV'sFilter
Meer 75 inch 4K TV's

75 inch 4K TV’s: groot en een haarscherp beeld

75 inch TV’s zijn niet voor de gebruikers met een gemiddelde woonkamer. Deze televisies hebben namelijk een schermdiagonaal van 190 cm en een aanbevolen kijkafstand van maar liefst 3,5 tot 5,5 meter. Hierdoor heeft u echt wel wat ruimte nodig om een 75 inch 4K TV optimaal te kunnen benutten.

Doordat al deze 75 inch televisies een 4K resolutie hebben, kunt u genieten van de scherpste beelden op een groot scherm. Hierdoor kunt u echt een soort bioscoopervaring naar uw eigen woonkamer brengen. Als u wat extra budget heeft, kunt u kiezen voor vele extra’s zoals Dolby Atmos ondersteuning voor surround sound, of HDR-ondersteuning voor een nog beter beeldkwaliteit.

Ook heeft u de keuze uit 75 inch 4K OLED TV’s. Deze bieden de beste beeldkwaliteit die u op dit moment kunt krijgen, waardoor u geniet van de meest realistische kleuren en het diepste zwartniveau. OLED TV’s zijn daarnaast ook dun, waardoor ze een luxe uitstraling bieden wanneer hij aan de muur hangt.

75 inch 4K TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs
  • Zwart;Titanium
  • Koolstof;Zilver
  • Koolstof
  • Titanium

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 75 inch 4K TV

Op dit moment worden er 101 verschillende 75 inch 4K TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1425,16,-. De goedkoopste 75 inch 4K TV die momenteel te vinden is, is de LG 75UR76006LL (2023). Deze is te koop in 6 winkels met een prijs vanaf €731,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken