x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
+ Toon alle merken
Aanbevolen voor
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 177 TV's

43 inch 4K TV's

177 televisies
Op zoek naar een nieuwe 43 inch 4K TV? 43 inch is het TV-formaat waar de kleinste televisies met 4K-resolutie in te vinden zijn. Dankzij hun wat kleinere scherm en de vele pixels die 4K biedt, ziet u alles haarscherp op het beeld. Zo kunt u in de beste kwaliteit al uw favoriete series, films en sportwedstrijden kijken. Voor de meest vloeiende beelden kunt u ook nog kiezen voor een 43 inch 4K TV met 100 Hz beeldverversing.
filter 43 inch 4K TV'sFilter
Meer 43 inch 4K TV's

Haarscherpe beelden met een 43 inch 4K TV

43 inch is het kleinste formaat van televisies die bestaan met een 4K-resolutie. Aangezien er op dit nog redelijk kleine formaat zo veel pixels te zien zijn, ervaart u hiermee het scherpste beeld dat mogelijk is. Wanneer u uw favoriete film of sportwedstrijd kijkt, kunt u letterlijk zelfs de kleinste details zien.

Vanwege dit grote aanbod zijn er ook veel topmerken te verkrijgen, zoals Samsung, Philips en LG. Hierdoor heeft u ook de keuze uit bijna ieder smart platform, waaronder Android, Tizen en WebOS. Wilt u genieten van de mooiste kleurweergave? Kies dan voor een scherm met 10 bit paneel welke maar liefst een miljard kleurtinten kan weergeven.

U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een 43 inch 4K TV met ondersteuning voor HDR. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit HDR10+, Dolby Vision en HLG. Hierdoor krijgt u de perfecte kleur- en helderheidsinstellingen te zien bij al uw series.

43 inch 4K TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Grijs
  • Blauw
  • Wit
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 43 inch 4K TV

Op dit moment worden er 177 verschillende 43 inch 4K TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €469,27,-. De goedkoopste 43 inch 4K TV die momenteel te vinden is, is de NIKKEI NU4318S (2020). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €179,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken