x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
+ Toon alle merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 91 TV's

32 inch TV's

91 televisies
Op zoek naar een nieuwe 32 inch televisie? Het 32 inch TV-formaat is erg populair vanwege zijn grootte maar ook zijn mogelijkheden. Binnen dit formaat zijn er enorm veel Full HD (1080p) modellen te vinden, waardoor u met een 32 inch TV kunt genieten van een uitstekende beeldkwaliteit. Welke 32 inch televisie kiest u om al uw favoriete films en series mee te kijken?
Meer 32 inch TV's

32 inch TV’s populair voor in een kleine kamer

Zoekt u een televisie voor in uw slaapkamer of een wat kleinere woonkamer? De kans is groot dat 32 inch hiervoor een passend formaat is. Als u wilt genieten van haarscherpe beelden op uw 32 inch TV, dan kiest u voor een model met Full HD resolutie. Als u wat minder budget heeft en genoegen neemt met een iets minder scherp beeld, kunt u kiezen voor een HD Ready model.

Veel van de 32 inch televisies die momenteel beschikbaar zijn draaien op een smart TV platform. Hierdoor kan de televisie verbinding maken met internet, waardoor u toegang krijgt tot vele functies zoals gebruik maken van een browser, en vele verschillende apps en streamingdiensten.

32 inch TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Wit
  • Zilver
  • zwart
  • Antraciet

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 32 inch TV

Op dit moment worden er 91 verschillende 32 inch TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €272,2,-. De goedkoopste 32 inch TV die momenteel te vinden is, is de Philips 32PHS5507 (2022). Deze is te koop in 6 winkels met een prijs vanaf €158,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken