x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
+ Toon alle merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 43 TV's

24 inch TV's

43 televisies
Op zoek naar een nieuwe 24 inch televisie? Het 24 inch TV-formaat is erg populair, en dat is helemaal niet gek aangezien dit het perfecte formaat is voor in een wat kleinere kamer. Een 24 inch TV hangt u vanwege zijn lichte gewicht gemakkelijk op, en staat vanwege zijn kleine formaat ook mooi op een TV-kastje of ander soort meubel. Vergelijk hieronder alle 24 inch televisies die vandaag te verkrijgen zijn.
Meer 24 inch TV's

24 inch TV’s met HD Ready of Full HD resolutie

Tussen het grote aanbod aan 24 inch televisies heeft u de keuze uit twee resoluties, namelijk HD Ready en Full HD. 24 inch TV’s met HD Ready (720p) resolutie zijn vaak wat goedkoper, maar bieden een minder scherp beeld dan Full HD modellen. Daarnaast is het prijsverschil tussen de twee resoluties op dit formaat ook niet gigantisch, waardoor we altijd aanraden om te kiezen voor Full HD.

24 inch is ook een goed formaat voor een gaming televisie, aangezien u lekker dichtbij kunt zitten en echt op kunt gaan in uw spel. Als u van plan bent om te gamen op uw nieuwe 24 inch TV, let er dan op dat de televisie die u koopt een lage input lag heeft.

24 inch TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Wit
  • Zwart
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 24 inch TV

Op dit moment worden er 43 verschillende 24 inch TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €203,12,-. De goedkoopste 24 inch TV die momenteel te vinden is, is de Nikkei NH2424SMART (2022). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €89,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken