x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Merken
+ Toon alle merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 1300 TV's

Televisies

1300 televisies
Wilt u televisies vergelijken om zo de juiste te vinden? Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende televisies te vinden, waardoor de gemiddelde consument al snel de bomen door het bos niet meer ziet. Zo moet u letten op welk formaat u koopt, het schermtype, de beeldscherpte en nog veel meer. Met onze televisie vergelijker kunt u eenvoudig TV's met elkaar vergelijken om zo te vinden welke het beste bij u past.
Meer Televisies

Vergelijk honderden televisies en kies de juiste

Wij verzamelen iedere dag nieuwe televisies die worden verkocht in populaire Nederlandse webwinkels, en voegen deze toe aan onze vergelijker om de consument zo eenvoudig mogelijk de juiste televisie te laten vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op formaat, merk, of zelfs wat u van plan bent om met de televisie te doen, om zo modellen met elkaar te vergelijken en de perfecte TV te vinden.

Bepaal uw budget

Bij het zoeken naar een nieuwe televisie is het belangrijk om eerst uw budget te bepalen. Tegenwoordig kunt u voor onder de €500 al geweldige televisies vinden (en zelfs voor onder de €300 als u een klein 24 of 32 inch formaat zoekt). Voor een high-end televisie met OLED scherm, 4K resolutie en 100 Hz beeldverversing gaat u echter al snel richting de €1000. Filter zelf eenvoudig op prijs aan de linkerkant van de televisies.

Kies het juiste formaat

Het formaat is misschien wel de belangrijkste afweging bij het kopen van een nieuwe televisie. U wilt een televisie hebben die niet te klein is, maar ook niet te groot. Om het juiste formaat te kiezen, kunt u gebruik maken van de aanbevolen kijkafstand van bepaalde formaten. Ieder formaat heeft een ideale kijkafstand, welke u kunt opmeten om te kijken welk formaat u het beste kunt kopen.

Enkele populaire formaten zijn:

Heeft u een voorkeur voor een merk?

Veel mensen die op zoek gaan naar een nieuwe televisie, hebben een voorkeur voor een bepaald merk. Dit kan bijvoorbeeld een goede ervaring zijn met hun vorige televisie, waardoor ze graag bij hetzelfde merk blijven. Enkele populaire merken op het gebied van smart TV’s zijn momenteel Samsung, LG, Philips en Sony.

Televisies zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs
  • Wit
  • Blauw
  • Beige

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Televisie

Op dit moment worden er 1300 verschillende Televisies aangeboden met een gemiddelde prijs van €976,67,-. De goedkoopste Televisie die momenteel te vinden is, is de NIKKEI NH3214 (2021). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €79,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken