x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Merken
+ Toon alle merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Winkels
Bekijk 88 TV's

Refurbished TV's

88 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished tv? Als u graag een televisie wilt kopen maar niet genoeg budget heeft voor een nieuwe, dan is een refurbished smart tv de juiste keuze. Deze televisies zijn al eens gebruikt door iemand anders, maar worden gecontroleerd op functioneren voor ze als refurbished worden doorverkocht. Hierdoor weet u dat de refurbished tv die u koopt nog goed werkt. Het enige nadeel is dat er wel wat beschadigingen zoals krasjes op de televisie kunnen zitten, wat logisch is na jarenlang gebruik. Hieronder zetten we alle refurbished televisies van verschillende aanbieders op een rij, zodat u zelf kunt kijken welke het beste bij u past.
Refurbished TV's
+ Meer lezen
filter refurbished tv'sFilter
deal spinner
Toon meer Refurbished TV's

Besparen met een refurbished tv

Een refurbished tv is bijna net zo goed als een nieuwe, maar dan voor een lagere prijs. Als u dus wat minder budget heeft voor een nieuwe televisie, dan kan refurbished een goede keuze zijn voor de portemonnee. Naast dat een refurbished tv voordeliger is, helpt u ook mee aan een beter milieu. Een televisie weegt al snel 5kg. Als iedereen zijn televisie een tweede leven geeft en hem niet weggooit, scheelt dat dus tonnen aan afval per jaar.

Grote refurbished tv’s van 50, 55 of 65 inch

Ook als u een grote televisie zoekt, zijn er wat refurbished modellen te vinden. Zo heeft u bijvoorbeeld zelfs de keuze uit 65 of 75 inch OLED modellen, welke nieuw natuurlijk peperduur zijn. Op deze manier kunt u ook op een high-end televisie besparen voor in uw eigen thuisbioscoop.

Veelgestelde vragen over een refurbished tv

Niet iedereen is bekend met hoe het kopen van een refurbished tv nou precies werkt, of wat het überhaupt is. Hieronder behandelen we een aantal vragen die we vaak ontvangen.

Zit er garantie op een refurbished tv?

De standaardgarantie op een refurbished tv is vaak al verloren. Wel verkopen veel verkopers van refurbished tv’s een extra garantie die u kunt aanschaffen. Hierdoor kunt u alsnog garantie krijgen op een refurbished smart tv.

Waar kan ik een refurbished tv kopen?

Er zijn talloze officiële aanbieders van refurbished televisies. Ook kunt u het bijvoorbeeld opzoeken op Marktplaats, al hoewel dit natuurlijk minder betrouwbaar is dan een officieel bedrijf.

Wat is het verschil tussen een refurbished tv en een tweedehands tv?

Een refurbished tv is gereviseerd en getest om ervoor te zorgen dat hij in goede staat verkeert voordat hij wordt verkocht. Een tweedehands tv wordt meestal verkocht in de staat waarin deze zich bevindt, zonder enige opknapbeurt.