Over TVPedia

TVPedia is een platform dat ik, Remco Bravenboer, heb opgericht om de consument te kunnen helpen. Ik bied niet alleen productadvies over de beste televisies voor verschillende doeleinden, maar ook probleemoplossingen en how-to's, waarin ik in gemakkelijke stappenplannen uitleg wat u allemaal met uw televisie kunt doen.

Over de afgelopen periode heb ik enorm veel kennis opgedaan over televisies, doordat ik voor de website Reviewify enorm veel koopgidsen had geschreven over televisies. Hierdoor heb ik alle kleine details over televisies geleerd, waardoor ik nu perfect advies kan bieden aan de consument.

Koopgidsen

Hoofdzakelijk zullen er op TVPedia koopgidsen worden gevonden. Voor deze koopgidsen testen wij bijvoorbeeld alle 43 inch televisies die op dit moment erg populair zijn, waarna we vervolgens de beste 43 inch TV's op een rij kunnen zetten. Hierdoor kan de consument de perfecte TV vinden, wat uw eisen ook zijn. We bieden per televisie meerdere winkels aan waar deze te koop is, zodat u ook nog eens kunt profiteren van de beste prijs.

voorbeeld koopgids

TV aanbiedingen

Voor de koopjesjagers onder ons zal dit een uitkomst zijn. Wij verzamelen namelijk iedere dag de beste TV aanbiedingen uit heel Nederland. Met meer dan 10 gekoppelde webwinkels houden wij alle prijzen bij en houden we de consument op de hoogte van de hoogste kortingen op de beste merken.

voorbeeld tv aanbiedingen

Televisies vergelijken

Weet u ongeveer wat voor televisie u wilt, maar twijfelt u nog tussen een paar modellen? Dan kunt u gebruik maken van onze televisie vergelijker. In deze vergelijker kunt u alle televisies zoeken die in het systeem van TVPedia staan, om ze vervolgens met elkaar te vergelijken en de beste prijs te vinden.

voorbeeld tv vergelijker

Informatieve content

Naast dat we u helpen met het kiezen van een nieuwe televisie, bieden we ook veel informatieve content aan binnen ons platform. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan artikelen waarin wij u helpen om een niet werkend beeld op te lossen, of waar wij u uitleggen wat de geschikte kijkafstand is van een bepaalde TV-maat.